[Vídeo] [La Ciutat] Entrevista Calella Film Festival

Avui al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV hem convidat els organitzadors del Calella Film Festival, Josep Guinart, Anna Giménez i Joan Armengol. Enguany el Calella Film Festival tindrà lloc del 21 al 29 de juny.Una de les grans novetats d’aquesta edició és que les pel·lícules es projectaran també a Mataró, Arenys de Mar i Barcelona. El Calella Film Festival arriba a la seva quarta edició consolidat i amb possibilitats d’atreure més públic. De fet, aquesta edició ha batut rècord de participació amb més de 150 pel·lícules de 32 països.

Un altre de les novetats d’enguany és que el Beach Festival tindrà lloc un cop acabat el Festival per donar temps a tothom a participar a tots els actes. Serà amb una gran festa al Xiri 9 el dia 29, després de la cloenda, en la qual l’organització del Festival ens convida a acudir disfressats del món del circ.

Aquest any en el Festival el jurat ha de triar entre 8 pel.lícules en la secció Low Bugget Films, en que competiran les millors produccions de l’any d’ àmbit internacional amb una inversió inferior a 500.000 euros. I 9 films en la secció especial Creative Rosebud Awards, que valora les pel·lícules per la seva originalitat amb una inversió superior als 500.000 euros.

Aquest any han arribat més de 150 pel.lícules de 32 països, el que suposa un rècord de participació. Es podran veure a més sales. A banda de Calella, es projectaran a Centre Parroquial d’ Arenys de Mar, a Mataró a la Sala del Foment Mataroní i als cinemes Girona de Barcelona. 

Per a la gala d’ inauguració, el Festival torna a comptar amb l’actor Juli Fàbregas, president del jurat, i l’actor Jordi Díaz. 

A banda del calellenc Juli Fàbregas, també es pot trobar al jurat del Low Budget noms destacats com l’actriu Itziar Castro, la directora de Càsting Gisela Krenn i el guionista i director Sergi Pompermayer.

Pel que fa al jurat del Creative Rosebud Awards, en aquest cas compten amb Jordi Frades, director i productor; Santi Millán, actor, presentador i productor i Patricia Font, directora i guionista. 

Abans de començar el Festival i per obrir boca, el proper dia 15 podem gaudir també a la sala Mozart, que és on es projectaran a Calella les pel·lícules, de dues propostes interessants.

A les 20 hores, un clàssic  de Sidney Lumet molt actual “Doce hombres sin piedad” i a les 22 hores el musical de l’any, “Bohemian Rhapsody”. 

 


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat