[Vídeo] [La Ciutat] Entrevista Montserrat Candini


L’alcaldessa Montserrat Candini ha visitat aquest matí l’estand de Ràdio Calella TV a la fira del llibre i de la rosa de la Plaça de l’Església, on s’ha referit a la Diada de Sant Jordi com un exemple dels valors de la fraternitat i del civisme del poble de Catalunya.

L’alcaldessa ha participat al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV i ha conversat també amb els tertulians habituals. Candini ha explicat la decisió de no permetre que cap partit polític tingués parada a la plaça de l’Església per la coincidència del Sant Jordi amb la campanya per a les generals, que es celebraran diumenge. Ha dit que el protagonisme de la fira ha de ser de les entitats i les associacions i que no volia que l’espai quedés envaït per la política perquè això faria que es perdés l’essència de la diada.

Per últim, Candini ha reivindicat el seu dret com alcaldessa a assistir i participar de totes les manifestacions religioses a les que la conviden. De fet, divendres va anar a la processó, com també ha fet amb les celebracions del ramadà o les que organitza el col·lectiu hindú, ha recordat.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *