[Vídeo] La CUP reclamarà desprivatitzar l’Hospital Sant Jaume


La Cup Calella ha presentat les seves principals propostes en matèria de salut en un acte informatiu a l’hospital Sant Jaume. Adil Marouan, número dos de la candidatura cupaire que encapçala Núria Freixas, ha assegurat que treballaran per què la Corporació de Salut del Maresme i la Selva sigui un sistema sanitari 100% públic.

Els cupaires consideren que cal desprivatitzar els espais ocupats del CAP.

Volem que la privada surti de la pública. Ja hi han hospitals privats i el que no entenem és perquè fiquen les seves grapes a la sanitat pública. Treballarem incansablement perquè la sanitat, en ser un dret bàsic, sigui 100% públic.

Des de la Cup també en són conscients de la saturació que pateix l’hospital Sant Jaume i la necessitat d’una inversió econòmica per a la millora de les seves infraestructures. En aquest aspecte, Mouran ha assegurat que des de la Cup Calella hi han treballat de la mà amb la Cup – Crida Constituent en el Parlament per aconseguir una millora econòmica.

Des de la CUP Calella ja hem treballat una mica aquest aspecte. Vam treballar amb la CUP Crida constituent al Parlament i vam aconseguir que s’incrementés el pressupost per a l’Hospital de Calella. I crec que aquesta és la feina: fer pressió al Parlament perquè és qui té titularitat en aquesta matèria. Perquè augmentin els recursos i poder tenir una sanitat pública i de qualitat.

Amb tot, els cupaires asseguren que seguiran treballant per superar la situació d’emergència nacional en la qual, segons ells, es troba el país.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *