[Vídeo] L’Hostal Vell, centre de les polítiques econòmiques de Junts per Calella per garantir la prosperitat

L’economia local és, per a Junts per Calella, el pilar per garantir la prosperitat dels ciutadans i, avui ha presentat les seves propostes des de l’Hostal Vell, obra de govern que demostra que “són gent de paraula”, segons ha dit l’alcaldable Montserrat Candini.

L’Hostal Vell és l’equipament on volen centralitzar totes les polítiques pel foment de l’ocupació i de l’emprenedoria, per donar un impuls a l’activitat comercial i per consolidar la destinació turística vinculada a la innovació.

Una de les propostes és crear una àrea conjunta d’innovació al voltant de la nova oficina de promoció econòmica i el laboratori de teixits intel·ligents. Promoure un fòrum d’oportunitats emprsarials per fer xarxa de confiança i relació entre empreses, realitzar un pla de comunicació i senyalització pel centre comercial, mantenir el SLO per lluitar contra l’atur.

Candini mantindrà l’aposta pel Servei Local d’Ocupació perquè diu que les xifres constaten que és una eina eficaç per lluitar contra l’atur. En els últims anys, segons ha exposat, 1.774 usuaris han trobat feina. Garanteix la convocatòria de nous plans ocupacionals per a persones aturades, els ajuts a la millora d’establiments comercials i l’organització de cursos i xerrades de formació adreçats als comerciants.

Dins de l’Hostal Vell hi crearan una Oficina de l’Emprenedor per ajudar a què les noves idees de negoci tirin endavant amb solvència. La proposta l’ha presentat Lucía Sánchez, que serà la futura regidora d’Economia Local si Junts per Calella governa.

Donar-los suport legal, informació i assessorament sobre subvencions, també s’hi podran instal·lar als espais de co-working, de llarga o curta durada, per exemple per a empreses que venen amb motiu de l’Ironman o la Volta Ciclista. Se’ls ajudarà a fer un pla d’empresa perquè el seu projecte sigui viable.

Junts per Calella diu sí al turisme esportiu, a l’Ironman i a noves proves internacionals perquè assegura que Calella és una “bona plaça” per acollir-les. I per fomentar el turisme cultural posarà en marxa una aplicació de realitat augmentada sobre edificis i espais emblemàtics.

Montserrat Candin i també ha promès sostenibilitat i responsabilitat pressupostària i moderació fiscal, al costat de Josep Gibert, que assumiria les responsabilitats d’Hisenda i de Recursos humans.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat