[Vídeo][La Ciutat] Carol Pretel (Saliclowns): “Ens hem convertit en pallassos pijitos”


Avui a La Ciutat ens han visitat els Saliclowns, un grup de pares i mares de l’Escola Salicrú (actualment El Far) que un bon dia van decidir fer servir el seu talent com a pallassos per portar els somriures i reivindicar una nova escola per als seus fills. Avui als programa ens han proposat un repte, aconseguir arribar als 1.000 likes a la seva pàgina de Facebook i que aquesta entrevista la vegi mooolta gent.

Diuen que s’ han tornat “pijitos” perquè ja no fan servir tanta “nata” ni esclafen tant de pastís a la cara i perquè han deixat de banda aquella primera època tan histriònica i ara són encara més professionals. Assagen en un espai de l’escola a la Fàbrica Llobet-Guri i tenen molts projectes de futur.
Ara volen aconseguir un nou repte, arribar als 1.000 likes a la seva pàgina de Facebook.

Us animeu? si ho aconseguim, faran alguna de les seves “pallassades” perquè s’ han compromès en directe a Ràdio Calella TV. Són capaços de tot, si no us ho creieu, mireu què van fer pels 500 likes, menjar bitxos picants de matinada al Pont de Fusta… Apa, passeu aquesta entrevista a tothom i feu un like per veure quina en faran ara…

Aquí podeu veure què van fer ara fa uns mesos per celebrar els 500 likes…

Menjar bitxus a les 12 de nit… 

 


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *