[Vídeo][La Ciutat] El programa de voluntariat per la llengua té com a mínim una filla


És el que hem descobert avui en una entrevista al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV. No ha estat a Calella, però Judit Farré, responsable de l’Oficina de Català de Calella, ens ha explicat que una de les parelles lingüístiques del programa de voluntariat per la llengua es va enamorar i tenen una filla. És només una anècdota per parlar d’aquest programa que intenta ajudar a les persones a practicar el català amb aquells que en tenen un registre més col·loquial i popular del català.

La Judit Farré ha vingut acompanyada de la Mariola, una jove de Granada que fa anys que viu a Catalunya i vol perfeccionar el seu català, i la Isabel, una voluntària que l’ajuda a fer-ho. Queden un cop per setmana i parlen. Comenten l’actualitat, la seva vida familiar i s’expliquen molts històries…

La Mariola i la Isabel són una parella lingüística, n’ hi 29 actualment a Calella. En un poble proper, entre una d’aquestes parelles, va sorgir l’amor i com diu el titular el programa de voluntariat “ja té una filla”.

La Judit Farré ha volgut fer una crida per aconseguir voluntaris per al llengua per continuar ajudant a persones interessades a millorar el seu nivell de català parlat.

Les persones interessades poden adreçar-se a l’Oficina de Català de Calella trucant al 937665184.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *