[Vídeo][La Ciutat] Calen portadors de la Creu

Jordi Martí, Vicepresident, i Josep Maria Gallart, tresorer de la Confraria de Setmana Santa, han visitat avui el programa La Ciutat de Ràdio Calella TV per fer una crida per trobar portadors del pas gran del Crist a la Creu. Es tracta d’un pas que pesa uns 95 quilos i que necessita de relleus per poder fer tot el recorregut. Aquesta setmana Santa serà el tercer any que la processó surt el Divendres Sant.

Es tracta de la Processó del Silenci i la Llum, que en aquesta ocasió podria recuperar el recorregut inicial, que és una mica més curt. 

Els calellencs podrem veure  les mateixes imatges que es van poder veure l’any passat, quan va sortir per primera vegada el Petó de Judes. La Verge dels Dolors i el Crist Jacent, a més del Crist a la Creu. Per poder anar a més, calen portadors, per això fan una crida a tots aquells interessants a participar i formar part de la confraria. Recorden, tant Gallart com Martí, que no es tracta només d’una acte religiós sinó d’una tradició i u fet cultural. 

De moment, han començat els preparatius i falten detalls però calen portadors per poder fer més relleus, donat el pes dels pas del Crist a la Creu i el Crist Jacent, que tot i no pesar tant, també ho fa necessari.

 


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat