[Vídeo][La Ciutat] Esteve Pararols (Bisbe Sivilla): “El centre no para de rebre trucades d’empresaris que necessiten urgentment cuiners, cambrers, pastissers… “


El cap de cuina i d’estudis de cicles formatius de l’ Institut Bisbe Sivilla, Esteve Pararols, ha vingut avui a La Ciutat ha per parlar-nos les sortides laborals que tenen els alumnes de cicles mitjà i superior i en ha explicat que molts aconsegueixen feina. De fet, hi ha molta demanda de cuiners, cambrers i personal per treballar a sala.

Pararols ha recordat que es tracta de feines amb un gran component vocacional que impliquen un sacrifici personal perquè s’han de desenvolupar en dies i temporades tradicionalment associades a l’esbarjo. Tot i això, afirma que els alumenes tenen grans oportunitats per practicar a diari i aprendre l’amor per aquesta professió, com és el cas del servei de restauració del Rebost del Bisbe on els alumnes entre en contacte amb el públic i posen en pràctica el que han après. Una bona manera de treballar com a professionals i preparar-se pel futur, un futur amb moltes possibilitats de feina inmediata perquè, explica Pararols, que els empresaris estan trucant al centre per demanar nous professionals.
El cap d’estudis ha explicat que de cara al curs vinent hi haurà novetats, ja que el centre ampliarà l’oferta educativa amb un cicle dual de Gestió d’allotjaments turístics. Això implica que sels alumnes compaginaran la formació al centre docent i l’activitat productiva en una empresa.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *