[Vídeo][La Ciutat] Josep Matas: “RCTV ha de ser també una escola per a la gent que comença”


Josep Matas opta a Premi Ciutat de Calella. Recordem que fins 13 d’abril es pot votar en aquesta V edició del Premi Ciutat de Calella per escollir els guanyadors d’aquest guardó. Matas ha estat fins fa dos anys el cap d’emissions de Ràdio Calella Televisió. Reivindica la necessitat que a la casa hi hagi professionals i que alhora els més joves puguin aprendre a fer ràdio i televisió.

Matas es mostra sorprès i il·lusionat per la seva candidatura. Avui amb nosaltres ha fet un repàs a la història de RCTV i a l’evolució d’aquesta casa els darrers anys. En aquest sentit, es mostra satisfet dels gran canvis que ha experimentat aquesta casa i que es compagini la professionalitat amb el fet que el mitjà continuï sent una escola pels més joves. Matas va ser un dels impulsors de Calella Televisió i ha treballat a RCTV des de 1983.

L’Ajuntament convoca, des de fa cinc anys els premis Ciutat de Calella amb la voluntat reconèixer aquelles persones o entitats que hagin obtingut un ressò especial, al llarg de la seva vida, o una repercussió notable durant l’any anterior. En àmbits com la convivència, la llibertat, la solidaritat o la igualtat, es pretén distingir aquelles iniciatives que hagin afavorit el progrés de la societat, el civisme, el desenvolupament econòmic, l’urbanisme sostenible, la defensa dels drets humans o del medi ambient.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *