[Vídeo][La Ciutat] La Montnegre, sobre el Carpe Birrem: “Que ens donin presència dins de la fira”


Un dels responsables de la cervesera artesanal La Montnegre, Santi Triviño, considera que hi ha marge per entendre’s amb els organitzadors del Festival Carpe Birrem després de la seva absència a la Fira. La Montnegre va guanyar la medalla d’or al Barcelona Beer Challenge el passat mes març amb un cervesa de gust intens, color robí i notes de brioxeria, aroma de caramel i fruita seca, la English Barley Wine. La iniciativa neix entre tres socis, dos calellencs i un canetenc.

Així com l’any passat van ser convidats a participar-hi, però les condicions que els proposaven els organitzadors del Carpe Birrem no els satisfeien, enguany no hi va haver comunicació entre uns i altres.
Triviño considera que, tot i això, parlant la gent s’entén i obre la porta a abordar la qüestió i arribar a un acord de cara l’any vinent.
Triviño es mostra satisfet per tota la tasca feta en aquests dos anys de vida de La Montnegre, una cervecera artesanal que neix amb l’ intenció de fer bona cervesa i invertir en el territori.
Des del principi han volgut crear cerveses amb algun ingredient collit al Montnegre, per lligar-ho al territori amb vocació d’ajudar a finançar projectes que millorin la serralada. De moment, fabriquen a Vidreres perquè són nòmades i no tenen les instal.lacions per fer-ho.
La seva primera cervesa és l’Ermitana. Una cervesa estil anglès amb llúpol americà de doble fermentació. No pasteuritzada. Ajuda a la reconstrucció de l’Ermita de Sant Andreu d’Arboceda. La segona és l’Atorrentada. Totes dues es poden trobar en establiments de Calella i ara estan pendents de comercialitzar la guanyadora de la medalla d’ or, la English Barley Wine.
Al concurs internacional s’hi han presentat més de 1.200 cerveses diferents, d’entre les quals es premia a les que compleixen amb els estàndards de qualitat més elevats.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *