[Vídeo][La Ciutat] Josep Vidal (Càritas Calella): “A finals d’any passarem de les 1200 persones ateses”


A l’estiu ja ens alertava el tresorer de Càritas, Josep Vidal, que s’estava superant amb escreix el nombre de persones ateses per aquesta entitat al banc d’aliments que té a Calella. Els primers sis mesos de 2018 ja eren més les persones que s’ havien apropat a l’economat que té Càritas al carrer Balmes que durant tot l’any 2017. I quan som apunt d’acabar l’any, les xifres continuen en augment i espera arribar a les 1200.

Hores d’ara, Càritas atén unes 425 famílies de Calella que passen per l’economat per aconseguir aliments. Explica Vidal que la situació és any rera any més difícil i que en els set que porta a l’entitat, la situació no ha fet més que empitjorar. Tot això agraeix l’ajut dels voluntaris i de l’Ajuntament de calella que dona suport i ajuda quan calen aliments bàsics.
Vidal ha vingut al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV per parlar del Gran Recapta que tindrà lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre a set supermercats de calella. El repte, com cada any, és aconseguir prop de 160 voluntaris per poder organitzar les dues jornades i arribar a la recaptació de l’any passat que va ser de 23 tones. Els establiments implicats són El Consum, els dos de la cadena Dia, Caprabo, Bon Preu, Spar i Mercadona.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *