[Vídeo][La Ciutat] Esther Flores (El Pekinaire): “M’agrada molt la feina, fins i tot sembla que en siguis dependent”


L’ Esther Flores, gerent de El Pekinaire, ha vingut al programa La Ciutat per parlar-nos del secret del seu èxit. El Pekinarire és l’establiment hoteler millor valorat dels 44 establiments de Calella que apareixen al portal TripAdvisor. Enguany a més han rebut el distintiu Travellers’ Choice del 2018.

El Pekinaire ja havia aconseguit el certificat d’excel·lència de TripAdvisor, però aquest 2018 ha entrat a formar part de l’1% d’empreses del sector de l’allotjament que han rebut el principal reconeixement dels usuaris. El Pekinaire és un B&B (bed and breakfast) de 18 habitacions, ubicat al casc antic de Calella i a 200 metres de la platja.
Esther Flores és una persona molt perfeccionista i que mima tots els detalls, li agrada parlar amb els clients i ajudar-los a sentir-se com a cosa tant com li és possible.
Aquells que han passat pel seu Bed and Breakfast opinen que “és un dos estrelles que en mereix tres” o “gran hotel a buen precio”. Entre el que més valoren hi ha el bon servei i la higiene. Segons, Flores l’ únic secret és la passió per feina diària, l’ inquietud per innovar i tractar als seus clients de manera molt propera.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *