[Vídeo][La Ciutat] Lorena Sánchez: “Quan et fiques a la política municipal és per servir”


Lorena Sánchez, regidora de noves tecnologies i comunicació, ha visitat avui el programa La Ciutat de Ràdio Calella TV per fer balanç d’aquest mandat i dels dotze anys que ha dedicat a la política municipal. Tot just ara fa uns dies parlava amb els Serveis Informatius d’aquesta casa i ens hi explicava que deixaria la política quan acabi aquest mandat.

Sánchez ja va explicar aleshores que havia estat un decisió difícil però que sentia que era moment de canviar i acabar amb un cicle. Avui a La Ciutat ha explicat que es deixa portar per la intuïció i que és el moment de fer aquest pas. La regidora ha tingut molt bones paraules pels seus companys a l’equip de govern i per l’alcaldessa Montserrat Candini, així com també per tot l’equip tècnic de professionals del consistori.

D’aquests anys ha destacat els grans canvis viscuts en el món de la tecnologia, regidoria que ha portat i que ha hagut de treballar de manera transversal amb totes les àrees de l’ajuntament. Sánchez es mostra molt satisfeta de la feina feta aquests anys i del bon clima de treball amb els companys del govern amb qui té una gran amistat.

Lorena Sánchez afirma que ser regidora és una tasca de 24 hores al dia però que mai li ha molestat perquè considera que “quan et fiques a la política municipal és per servir”

Entre els moments més difícils d’aquests anys, Sánchez ha recordat l’ 1 d’octubre de 2017 i els dies posteriors, en els que es van viure situacions molt dures i tenses.

 

 


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *