[Vídeo][La Ciutat] Margarita Valls (sobre Càritas): “Molta gent que no hagués anat mai al carrer Església, ara si que va al economat de Balmes”

Margarita Valls atribueix l’increment d’usuaris de l’economat de Càritas al canvi d’emplaçament. Ja que aquest espai era abans del carrer Església i ara és al carrer Balmes. La regidora considera que aquest fet propiciava que moltes persones no s’atrevissin a anar-hi per no quedar estigmatitzades i ara en canvi és com un supermercat. Així ho ha explicat la regidora de Política Social, Nova Ciutadana i Salut avui al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV.

A aquest fet atribueix la regidora l’increment de persones que han acudit aquest any a l’economat de Càritas. Valls ha volgut deixar clar que a Calella no queda ningú per atendre i ha felicitat la tasca que es fa des de Serveis Socials de l’ajuntament per ajudar les persones que ho necessiten.
La regidora ha fet incidència també en la previsió d’incrementar en gairebé 50.000 euros la dotació per a l’àrea de Política Social en el pressupost que tot just fa una setmana ha aprovat el Ple de l’ajuntament.
Per cert que Valls no ha volgut aclarir si vol presentar-se novament a les properes eleccions municipals com a part de la candidatura de Montserrat Candini. Tot i això, ha deixat clar que li agrada molt la política social i la tasca que fa actualment.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat