[Vídeo][La Ciutat] Maria Rosa Serra (Els Pastorets): “No hi ha millor director que qui hagi començat des de zero”

És el que pensa l’actriu calellenca Rosa Serra, que enguany porta la direcció de Els Pastorets. Com cada any arriben al Teatre Orfeó de la mà de Joventut Artística. L’ Estel de Natzaret és una obra que sempre té públic i perdura en el temps, tot i que, segons ha explicat Serra, aquest any hi ha novetats.

Una de les més impactants és un canvi a l’infern. Tant Serra com Albert Salvanyà, que sempre ha portat la direcció de l’obra però enguany no ha pogut per motius personals, varen decidir fer un canvi i encarregar als Udols de Foc una versió renovada del que la mitologia coneix com a Les Calderes d’en Pere Botero. En aquesta ocasió, ens ha explicat Rosa Serra, faran molt soroll i tindran molts llamps i trons.
Serra ha explicat al programa La Ciutat que el teatre amateur calellenc té molt bona salut i que hi ha molta gent implicada que hi treballa de valent. A més, ha afegit que per dirigir és bo posar-se a la pell de qui actua i la millor manera és haver començat des de zero al teatre. Una funció que ella exerceix perfectament per la seva dilatada carrera com a actriu professional.

Una altre de les novetats importants d’Els Pastorets de 2018 és que en una de les representacions els actors i actrius seran alguns dels polítics de Calella, regidors i regidores que hi han volgut participar, amb l’alcaldessa Montserrat Candini inclosa. Aquesta serà la segona ocasió en que els nostres polítics es pujaran a l’escenari per representar una escena de l’obra.
Les representacions comencen el dia 26 de desembre i acaben el 13 de gener.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat