[Vídeo][La Ciutat] Ramon Villaret (Calella Centre Comercial): “Aquest 2018 hem fet una petita davallada”

Els comerciants posen en marxa novament el Sumaquilòmetres, aquest és el quinzè any consecutiu. Enguany les destinacions dels viatges són Llacs de Somni. La campanya comença el proper dissabte dia 1 de desembre i acaba el 9 de gener. El sorteig es farà a la Cooperativa l’Amistat el dia 17 de gener.

Ramon Villaret ha parlat també de que aquest 2018 ha estat un any complicat pel petit comerç, segurament, afirma per l’increment de les compres per Internet. Tot i això, no defalleixen i aborden la campanya de Nadal amb ganes. La Junta de Calella Centre Comercial es mostra oberta a fer tots els canvis necessaris per tirar endavant i fan una crida perquè els comerciants més joves s’ hi afegeixin per aportar noves idees, els hi posen empenta i experiència.
A partir de dissabte, quan compreu a Calella, tingueu present demanar les enganxines del Sumaquilòmetres per participar i poder aconseguir un viatge en un d’aquests llacs de somni, que van des de l’Estany de Banyoles fins de Làdoga a Rússia, passant per indrets increïbles com el Llac de Garda a Itàlia o el de Bled a Esolvènia.
La campanya comença el proper dissabte dia 1 de desembre i acaba el 9 de gener. El sorteig es farà a la Cooperativa l’Amistat el dia 17 de gener.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat