[Vídeo][La Ciutat] Guillem Homet (Comunitat Terapèutica del Maresme): “Ràdio Calella TV és font de salut mental”

Guillem Homet ha visitat La Ciutat per parlar de com són les instal·lacions i de la importància que estiguin integrades al centre de Calella. Es tracta d’un centre públic i gratuït pels usuaris, ciutadans de l’Alt Maresme que han estat derivats dels Centres d’Atenció Primària (CAP) i que aquest local donarà un servei similar al que presten els ambulatoris, de més fàcil accés i sortint de l’entorn hospitalari.

La Comunitat Terapèutica del Maresme ha obert un nou centre de formació i salut mental a Calella, al carrer Bruguera entre Amadeu i Ànimes.
Allà es tracten pacients adults amb diverses malalties mentals i addiccions a través d’un ampli equip de professionals de diferents especialitats. El director del Centre, Guillem Homet, ha parlat de la importància que aquest espai sigui al centre dels poble per evitar l’estigmatització els pacients i fer que es relacionin amb la quotidianitat. En aquest sentit, ha convidat a les persones en general i a les que pateixen malalties mentals en particular a tenir estones de calma, d’escoltar-se elles mateixes i tenir contacte amb l’actualitat local, per exemple, amb una emissora con Ràdio Calella TV.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat