Viu la nit del #26MCalella per RCTV!


RCTV ha preparat una programació especial per la jornada electoral del 26M que arrencarà a les 9h al 107.9 FM i que culminarà amb un programa de televisió, en directe per Youtube i Facebook, amb resultats, anàlisi i connexions en directe a les seus dels partits.

Ràdio Calella Televisió posa fi a l’important cobertura de campanya amb una programació especial pel 26-M. El dia l’aixecarà Dolors Lieury a les 9h amb una edició de l’Informatiu Matí, on connectarà amb els punts electorals tan bon punt obrin els col·legis. RCTV enregistrarà el vot i les primeres declaracions dels alcaldables en vídeo i recollirà tota la informació del matí en una edició de l’Informatiu Migdia, a les 14h, amb les dades de participació.

La jornada electoral continuarà al llarg del dia a través del portal i xarxes, fins que a les 19h, Mar Mir actualitzarà el desenvolupament de la jornada a l’Informatiu Vespre. A les 20h, Pau Bartrolí, actualitzarà la informació i farà la prèvia del programa especial de televisió que arrencarà a les 21h en directe per Youtube i Facebook, i que també es podrà seguir pel 107.9 FM.

El programa actualitzarà els resultats a mesura que avanci l’escrutini i connectarà amb les seus dels partits per narrar com viuen la jornada. També comptarà amb anàlisi i amb la participació dels exalcaldes Joaquim Rey i Josep Basart.

Us animem a tots a seguir la cobertura, i a comentar-la a través de les xarxes amb el l’etiqueta #26MCalella.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *