Allau de solidaritat en forma de donacions de material sanitari a l’Hospital de Calella

Particulars, entitats, empreses, i fins i tot escoles, està mostrant el seu cantó més solidari davant la crisi del coronavirus fent entregues material sanitari als professionals de la salut. L’Hospital de Calella ha rebut aquesta setmana una allau de donacions de mascaretes, guants, bates I ampolles de gel desinfectant que els ajudaran a tenir més existències en un moment en què els magatzems es troben en estat crític. Unes donacions que arriben després que dimarts Metges de Catalunya fes una crida al Departament de Salut perquè solucionés “urgentment” la falta d’equips de protecció individual (EPI) contra el coronavirus que pateixen molts hospitals i, sobretot, nombrosos centres d’atenció primària (CAP).

De fet a l’Hospital de Calella aquestes donacions no només han arribat en forma de material sanitari, com mascaretes, guants o bates, sinó que també han rebut enviaments de menjar pels sanitaris. La directora d’infermeres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Joana Blàzquez, ha agraït la solidaritat del poble calellenc amb els professionals sanitaris en moments tan excepcionals.

Totes les iniciatives són importants, no tot és material sanitari. L’altre dia de manera desinteressada, una pizzeria va portar pizzes per tot el torn de nit, una pastisseria ens ha fet arribar menjar… són diferents iniciatives que tot el personal de la corporació ho està agraint molt, i ho dic en boca meva, però és extensiva a tots els que treballem, volem donar-los les gràcies en majúscules per la solidaritat del Poble.

Pel que fa a les existències de material en els magatzems dels dispositius de la corporació, Blàzquez admet que hi ha moments puntuals on pot haver-hi escassetat de material, però demana paciència perquè acabarà arribant.

Estem pendents de l’arribada de material demanat, en aquests moments les existències al magatzem són justes però agraïts a les donacions que fan que puguem continuar treballant en plenes condicions.

Amb tot continuen fent crida per seguir recollint mascaretes i agraeixen la solidaritat i comprensió de tota la ciutadania que seguint les recomanacions de les autoritats està confinada en els seus domicilis.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *