Ara sí, Joan Ignasi Elena presidirà la propera Junta de Seguretat Local

La sessió ordinària de la Junta de Seguretat Local d’enguany serà presidida pel conseller d’interior, Joan Ignasi Elena. Ho avança El Punt Avui, que també apunta que se celebrarà el matí del dimecres 31 de gener. Elena presidirà la Junta després de reconèixer que a Calella hi ha un 60% més de delictes que a la mitjana catalana i que Interior hagi desplegat un operatiu especial policial a Calella.

La Junta de Seguretat Local de Calella del 2024 estarà presidida per Joan Ignasi Elena, el conseller d’interior. Serà el dimecres 31 de gener, segons informa El Punt Avui. Elena ja havia de presidir la sessió extraordinària de la Junta de Seguretat Local del passat 1 de desembre en la qual, malgrat haver confirmat, no va assistir a última hora.

La presència d’Elena a la ciutat és significativa, tenint en compte el context d’inseguretat dels darrers mesos. Arribarà a Calella després d’haver reconegut que els delictes a la ciutat estan un 60% per sobre de la mitjana catalana. En una entrevista a Ràdio Estel, Elena havia apuntat fa poc menys d’un mes, que “Interior i els Mossos d’Esquadra estan al costat de la ciutadania” de Calella. També va acordar que es reuniria amb l’alcalde, Marc Buch.

Des del departament d’Interior s’han anunciat més efectius de Mossos d’Esquadra a la comarca de cara a aquest estiu i desplegat un dispositiu policial especial de la policia catalana contra els delinqüents multirreincidents.

Tres setmanes de dispositiu policial especial indefinit

El dispositiu policial especial va començar el 22 de desembre i no té data de finalització. Des d’aleshores, s’ha intensificat la presència policial a la ciutat. Policia Local i Mossos d’Esquadra treballen conjuntament, també amb la unitat policial de l’ARRO. En els darrers dies hi ha hagut controls a l’accés de Calella, i també són freqüents a l’estació.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *