Arriba la Revetlla de Sant Llop amb els Udols de Foc

udols de foc lea2

La Revetlla de Sant Llop tindrà activitats, foc, timbalers, sopar, Bingo, música i molta diversió.

El tret de sortida de la Revetlla de Sant Llop serà el dissabte a les 18.00 h amb activitats i jocs infantils al passeig Manuel Puigvert., fins encendre la primera bengala a les 19.30 h amb el Raval infantil, el minicorrefoc. Abans, però, a les 19.00h els timbalers seran els encarregats de fer una cercavila pels carrers de Calella, tot començant per la plaça de l’Ajuntament, carrer Bisbe Sivilla, Església, Sant Pere continuant per Anselm Clavé i acabant al passeig Manuel Puigvert. Ens ho explica Lídia Riera, membre dels Udols de Foc.

Farem el mateix format dels darrers anys. Començarem a les 18.00h amb activitats infantils perquè gaudeixin nens i nenes, pares i mares. Més tard farem la Tabalada pel centre comercial, arribarem al monument de la sardana on farem el Raval infantil. Un petit recorregut on els nens/es van amb torxes i bengales. La part d’adults serà a partir de les 20.00h amb la botifarrada popular i el Bingo.

A partir de les 21.00 h es farà el sopar popular, i una hora després a les 22.00 h es jugarà al Bingo, on Riera diu que hi haurà molts premis, especialment per menjar.

L’any passat vam fer el Bingo i a la gent li va agradar molt. Aquest any tenim un àpat a la Luna Gaucha, un vermut a Can Xena, entrepà a El Torpe…

Una nit amenitzada des de les 22.00 fins a les 02.30 h amb música amb punxadiscos. Petits i gran pendents d’aquesta Revetlla i de la samarreta que arribarà per Barraques de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat