Arriben a Gàmbia els medicaments recollits per un grup de calellencs

Després de moltes setmanes, dies, hores i passar per diferents transports, els medicaments que van donar desenes de calellencs a un poblat Africà ja han arribat tal seu destí. Dos mesos més tard del seu enviament, i quan els seus impulsors ja gairebé havien perdut l’esperança que l’enviament arribes a bon port, les tres caixes senceres de medicaments han arribat a Yaka Madina(Gàmbia). Són els medicaments que van recollir des de desembre fins a gener un grup de calellencs per cobrir les necessitats bàsiques d’aquest poblat africà. Els medicaments que han enviat són de farmaciola bàsica, com analgèsics, gasses, antibiòtics o pomades per les ferides, que serviran per cobrir les necessitats bàsiques d’un poblat sense recursos sanitaris.

Els seus impulsors, a mitjans de gener van donar la campanya de recollida per finalitzada i després d’aconseguir recaptar tres caixes plenes de medicaments. Però va ser llavors quan va començar l’autèntic mal de cap per aquest grup de calellencs, com enviar-ho. Cap empresa de transport acceptava enviar antibiòtics o líquids. Finalment el 10 de febrer van enviar-ho a través d’un contenidor i ara, dos mesos més tard ja és al seu destí. Pilar Roger és una de les calellenques que han impulsat la recollida de fàrmacs.

Va ser un mal de cap. Per correu no podíem enviar cap medicament que no fos paracetamol, tampoc res de líquid… Per altres missatgeries cap mena de medicament es podia enviar. Estàvem desesperats fins que un noi de Lloret ens va passar el contacte d’un home que organitza contenidors per enviar a Gàmbia. I a través d’ell vam poder enviar les tres caixes en un contenidor.

Després de totes aquestes peripècies les caixes finalment van arribar al seu destí tot just fa una setmana. Roger assegura que la seva il·lusió i gratitud cap a la gent de Calella ha estat immensa.

Es van ajuntar els alcaldes dels poblats per reunir-se i repartir-se els medicaments. Ara estan en el dispensari i en allà doncs ho aniran col·locant tot bé i així doncs ara quan la gent vagi allà ja tindrà medicaments per fer servir, perquè de veritat estaven buits.

Roger ha tornat agrair un cop més la generositat de la gent i ha donat públicament les gràcies.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *