Calella crida a col·laborar amb la campanya de recollida de joguines de Creu Roja

campanya_joguines_creu_roja2

L’alcaldessa va apel·lar a l’esperit solidari dels calellencs per aconseguir que cap nen es quedi sense regal de Reis. L’Ajuntament de Calella se suma un any més a la campanya que impulsa Creu Roja i que es presenta sota el lema “Els seus drets en joc”. Hi haurà dos punts de recollida a la ciutat: el local de Creu Roja Calella, al número 44 del carrer Jovara, i les dependències de l’Àrea de Política Social de l’Ajuntament de Calella a la Fàbrica Llobet-Guri.

La campanya de recollida de joguines de Creu Roja s’allargarà fins el 22 de desembre. Es demana que siguin noves, que no inculquin estereotips sexistes o valors bèl·lics, sinó que promoguin l’esperit col·laboratiu.

Montserrat Candini va aprofitar la sessió del Ple Municipal d’ahir per informar de la realització de la campanya, a la que li dona suport l’Ajuntament de Calella, i va animar als conciutadans a contribuir-hi amb alguna aportació pensant en la il·lusió pel Nadal dels infants.

“Em permeto emplaçar als que ens escolten que amb aquesta militància activa que tenim el conjunt de la ciutadania, i d’una manera especial Calella, que no acabem l’any sense posar el nostre gra de sorra a la campanya de recollida de joguines a Calella”, va dir l’alcaldessa.

Les joguines es repartiran la nit de Reis a infants en situació de vulnerabilitat. Al conjunt de Catalunya, l’objectiu és recollir unes 50.000 joguines que s’entregaran a més de 23.000 infants. Creu Roja desenvolupa aquesta campanya a més de 400 municipis, gràcies a la col·laboració de 1.500 voluntaris i voluntàries.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat