Calella Marxa proposa col·locar aparells de gimnàstica per diferents punts de la ciutat

Actual circuit per a exercicis, passeig de Garbí

El grup Esport i Salut de Calella Marxa ha presentat una proposta per als pressupostos participatius que impulsa l’Ajuntament de Calella. Un projecte per omplir la ciutat d’aparells de gimnàstica i la creació de pistes de petanca i bitlles catalanes. El cost global és de 36.000 euros.

Segons ha avançat Francesc Montero, directiu de Calella Marxa durant una entrevista a l’InfoMigdia, es tracta de l’adquisició i instal·lació de trenta aparells per fer gimnàstica que es col·locarien per diferents indrets de la ciutat. A més, la proposta també contempla la creació de pistes de petanca i bitlles catalanes. El cost global d’aquest projecte seria de 36.000 euros. 14.400 euros destinats a les pistes de petanca i bitlles i 21.600 euros per adquirir els aparells de gimnàstica. Ho explica Francesc Montero: “En total per a les pistes de petanca i bitlles, inclou 4 bancs, costarien 14.400 euros. Els aparells de gimnàstica serien 21.600 euros amb 30 que es col·locarien. En total 36.000, per tant sobren diners per a altres propostes”.

La idea és col·locar els aparells de gimnàstica en punts estratègics de la ciutat per on habitualment es fan rutes caminant i exercici físic: “A la zona dels eucaliptus, a la zona del passeig del cementiri, al passeig de les palmeres, al passeig de Garbí, a la Rocagrossa, a la zona del punt de fusta, on hi ha un mirador on seria maco posar un; a la pujada al far que hi ha una barca també en posaríem un”.

El termini per presentar projectes als participatius 2017 de l’Ajuntament de Calela va finalitzar el passat divendres 25 d’agost. Com a requisit bàsic, les propostes han de ser de caire global per tal que tots els ciutadans en poguin gaudir.

Aquí pots escoltar l’entrevista íntegra amb Francesc Montero.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *