Canvis a la nova Junta de l’Espai Caixa

Imatge d'arxiu

Just després de 4 mesos de la seva constitució, la Junta de l’Espai Caixa s’ha hagut de remodelar arran de la dimissió del fins ara president, Xavier Poch i una de les vocals, Mari Carmen Álvarez.

Des de fa uns dies la nova presidenta és Maribel Turón. Continua a la vicepresidència Ramiro López, com a secretària Joana Carbonell i el tresorer Josep Tarrés. La Junta es completa fins a 10 persones amb diferents vocalies.

En declaracions a l’InfoMigdia, Maribel Turón ha negat que hi hagi discrepàncies entre alguns membres de la Junta: “No, no hi ha cap problema, tots estem molt ben avinguts, són motius personals que són perfectament respectables. Ara m’han escollit a mi com a presidenta”.

Maribel Turón ha explicat que tant Xavier Poch com Mari Carmen Álvarez continuaran vinculats a l’Espai Caixa com a col·laboradors: “Ells volen continuar col·laborant a l’Espai. Ella fa classes d’informàtica, ell de teclat. Ara hem fet aquests canvis i ja està”. 

L’Espai Caixa comença el nou curs amb tots els actes que ja havien planificat des de la Junta que encapçalava Xavier Poch. La primera activitat serà el ball mensual a l’Espai Mercat que arrenca dimecres 5 d’octubre a les 5 de la tarda. Aquesta temporada amb una novetat: serà gratuït.

L’Espai Caixa és un dels més actius de la zona amb més de 800 socis. És, segons Turón, una bona notícia per celebrar aquest dissabte el Dia de la Gent Gran.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *