Raquel Nogué, nova cap de colla dels Geganters i Grallers de Calella

raquelnogue

La Colla de Geganters i Grallers de Calella té nova junta directiva. L’encapçala Raquel Nogué, que relleva en el càrrec a Emilio Gallego, qui a finals d’agost va presentar la seva renúncia per desavinences amb la resta de directius. En declaracions a Ràdio Calella TV, Nogué ha explicat que l’objectiu en aquesta nova etapa és obrir l’entitat als veïns i veïnes de Calella i eixamplar la base social.

Els Geganters de Calella han tancat la crisi interna que va provocar la sortida precipitada del cap de colla, Emilio Gallego, i d’altres membres de la seva junta directiva a finals d’agost, poques setmanes abans de la Festa Major de la Minerva. Uns dies en què l’entitat és protagonista de molts dels actes que es celebren a la ciutat.

La junta gestora va convocar eleccions i només s’hi va presentar una candidatura, encapçalada per Raquel Nogué. En les seves primeres declaracions a Ràdio Calella TV, ella mateixa ha explicat quins són els objectius que es fixa el seu equip per aquesta nova etapa.

Volem sobretot que el poble s’integri als Geganters, que vinguin al local, ens coneguin i es facin socis. Volem que la colla s’obri al poble.

Nogué i la nova junta es fan seva una de les crides que fa temps llança l’entitat: necessita portadors per assistir a les trobades que es celebren arreu del país. La cap de colla assegura que és una experiència del tot recomanable.

Aquesta és una de les coses que passa a totes les colles, no només a nosaltres. Son figures que pesen però no costa tant com sembla. És una manera de passar-ho bé, conèixer gent nova, i fer difusió del poble i la cultura catalana.

Una de les figures de la colla, en Joanot, acaba de viatjar a Costa Rica per retornar amb la seva presència la visita que els geganters del país centreamericà van fer per Ciutat Gegantera.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Raquel Nogué, cap de colla dels Geganters de Calella. 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat