Col·lapse de trànsit durant el cap de setmana a Calella

La celebració de dos esdeveniments esportius, dissabte i diumenge, van complicar la mobilitat per dins el nucli urbà i també per carretera. Això va sumar-se a les retencions pròpies dels caps de setmana d’estiu i, concretament, als de l’operació sortida de Sant Joan amb múltiples desplaçaments amb destinació a les poblacions costaneres. En tots dos casos, es va tallar l’accés a la Riera Capaspre -habilitada com a zona de transició- i es va impedir la circulació pel Passeig de Les Roques. A més, i amb motiu del Tricircuit, diumenge al matí es va interrompre la circulació per carretera entre la rotonda de la Riera Capaspre i Sant Pol de Mar, tram habilitat pel circuit ciclista de la prova.

2017-06-26-PHOTO-00000688Les afectacions es van concentrar especialment a la zona de Turisme Sud i al seu vial d’entrada, la Riera Capaspre. Les proves esportives coincidien amb un cap de setmana de gran afluència de visitants per la festivitat de Sant Joan i, dissabte, amb el dia de canvi als establiments hotelers. Això va acabar provocant el col·lapse de la carretera N-II, molt densa de trànsit per mobilitat interna i conductors de pas.

Un dels sectors afectats per aquesta situació van ser els taxistes, que no van poder atendre les peticions de serveis de clients d’hotels i aparthotels ubicats a la zona turística, davant la impossibilitat de passar o creuar la Riera Capaspre i circular pel Passeig de Les Roques.

Ràdio Calella TV també ha recollit un altre testimoni de les conseqüències de les afectacions en la mobilitat que hi ha hagut aquest cap de setmana de Sant Joan.

Les dues proves esportives celebrades aquest cap de setmana a Calella han estat el Subaru Triatló Cross, organitzat per Last Lap i en la modalitat de bicicleta de muntanya; i el Tricircuit, on els participants disposaven de poc més de dues hores per completar els tres segments del triatló. Aquesta és una de les proves de la Copa Catalana de Triatló.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *