Concert solidari amb el Banc dels Aliments

Església Escola Pia, diumenge

Els membres de la Coral Laetare han celebrat un nou concert solidari amb el Banc dels Aliments. Ha estat la quarta edició d’una iniciativa que es va consolidant a la nostra ciutat i que porta fins aquí al Pax Cor de Cambra de Sabadell. Un cor composat per gent jove que ofereix una qualitat vocal excel·lent. Així ho van poder comprovar els assistents al concert celebrat enguany a l’església de l’Escola Pia del carrer Sant Pere.

El concert va tenir dues parts ben diferenciades. Una primera amb peces musicals més espirituals i una altra amb cançons catalanes típiques d’aquestes dates. Durant el concert es van interpretar obres religioses arranjades o composades majoritàriament en el segle XX. Ja a la segona part es van interpretar obres de caire més nadalenc també per autors o compositors del segle XX. En acabar, la Coral Laetare i el PAX Cor de Cambra van interpretar tres peces nadalenques plegats per acabar el concert i agrair la presència del públic.

Els assistents van aportar com a entrada al concert aliments que es lliuren als responsables del Banc dels Aliments a través de Càritas Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *