Costes posa traves a la instal·lació d’àrees de jocs a la platja de Calella

Fina Osorio i Joan Alcaraz van ser els impulsors del projecte per instal·lar diverses àrees de jocs infantils i juvenils per dinamitzar la platja de Calella, i va resultar guanyador del Pressupost Participatiu del 2018. Però encara no s’ha fet realitat per les reticències del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, que és l’administració que autoritza les ocupacions del litoral. Així ho va explicar el tinent d’Alcaldia Marc Buch en resposta a una de les preguntes formulades per Calella en Comú en l’última sessió plenària, dijous passat.

“Hem estat en converses amb la Generalitat de Catalunya, que ja havia mostrat les seves reticències i ara encara més després del temporal. Estem a l’espera que ens indiquin si ho veuen bé o si l’expedient serà informat desfavorablement”, va explicar Buch als regidors del Ple de l’Ajuntament de Calella.

El projecte en qüestió preveia una inversió de 125.000 euros -la totalitat de la partida destinada al Pressupost Participatiu- per instal·lar almenys tres nous espais lúdics amb elements adaptats a diverses franges d’edat. La idea era cobrir tot el tram del litoral calellenc, des de la Platja de Garbí fins a la Platja Gran.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *