Creu Groga obre un nou hospital a Mataró

hospital creu groga 2

El grup Creu Groga ha obert un nou centre sanitari a Mataró. És l’Hospital Clínic Maresme, més popularment conegut com l’antiga Aliança de Mataró. Es tracta d’un gran equipament sanitari situat al bell mig de la capital maresmenca i amb capacitat per a realitzar intervencions quirúrgiques i permetre ingressos hospitalaris. D’aquesta manera el grup calellenc segueix apostant per la seva expansió i ara es posa com a repte convertir l’hospital en un centre de referència a la comarca en cirurgia sense ingrés i en urgències pediàtriques.

L’Hospital Clínic Maresme ocupa una superfície de 3.500 m² i compta amb més de 37 especialitats mèdiques. El grup Creu Groga complementa així amb aquesta recent incorporació els serveis que ja prestava aquí a Calella. N’ha parlat el doctor Joel Suárez, director mèdic del nou hospital.

Per nosaltres és un projecte que portàvem molt de temps treballant-hi. Aquí Calella tenim un centre punter de proximitat amb molta qualitat però ens faltava la part quirúrgica i d’hospitalització. Amb la incorporació de l’hospital al grup ens permet tancar el cercle i tenir l’hospitalització i l’activitat quirúrgica.

L’hospital però neix amb l’objectiu de reforçar l’oferta assistencial d’urgències pediàtriques, mèdiques i traumatològiques a la comarca. Segons el doctor Suárez l’hospital taparà un descobert que hi havia fins ara, ja que no es disposa d’una alternativa privada en aquesta zona.

Estem treballant d’inici amb molta força amb tres línies que al nostre entendre mancaven al maresme. Estem especialitzant-nos en urgències pediàtriques, unes urgències de qualitat i eficients. Urgències traumatològiques i mèdiques. A tota l’àrea del Maresme hi havia un descobert amb relació a aquest servei que prestem.

El nou centre que ja ha començat a funcionar actualment té una capacitat de 10 habitacions però es té previst que d’aquí a un any pugui doblar les places.

De moment tenim 10 llits però esperem que en el termini d’un any podem tenir 20 llits. És un projecte que tot just arrenca ara i que ho haurem d’anar fent progressivament. L’objectiu però reitero és tenir aquest concepte d’hospital a la zona que fins ara no hi havia. Un hospital obert 24 hores amb ingressos, intervencions quirúrgiques, i urgències.

Aquest hospital se suma als centres mèdics que grup Creu Groga ha integrat dins de la seva xarxa assistencial.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat