El Banc de Sang es queda lluny de l’objectiu de donacions durant la marató de Calella

La sola polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri va acollir divendres passat durant 12 hores la marató de sang organitzada pel Banc de Sang i Teixits, on per primer cop es podia fer donació de plasma. Van aconseguir 20 donacions de plasmes i 191 donacions de sang, unes xifres allunyades de les 300 donacions que volien assolir.

Sílvia Delgado, tècnica del Banc de Sang i Teixits del Maresme, ha titllat de “fluixeta” la marató d’enguany, on van quedar-se lluny del seu objectiu inicial.

Va anar fluixeta, nosaltres volíem assolir els 300, però vam fer una previsió molt realista de 250 donacions, i ens vam quedar a les portes. Vam fer 190 donacions de sang i 20 plasmes.

De fet Delgado ho atribueix al canvi d’ubicació. Enguany la marató es feia a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, un espai no tan cèntric com l’Ajuntament Vell.

És una sala molt gran i quant a equipaments ens anava molt bé, però segurament no era tan cèntric com l’Ajuntament Vell. El que passa a vegades és que per falta de locals cèntrics s’han de buscar alternatives, perquè no hi havia cap altra opció. D’aquí a dos anys tornem a tenir la marató i tenim molt de temps per reflexionar. Però el motiu és que a la gent li feia més mandra anar fins allà.

La marató formava part de la campanya “Tu sí que ets important; converteix-te en sangfluencer”.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *