Dos gossos del Centre Caní Pedracastell han trobat família adoptiva aquest Nadal

El Nadal és una bona època per als centres d’acollida d’animals abandonats. Moltes persones acudeixen a les gosseres i gateres per adoptar un animal de companyia perquè també ha crescut la consciència de la importància de donar-los una segona oportunitat. Amb tot, sembla que les preferències de les famílies no acaben de lligar amb la realitat que hi ha dins d’aquestes instal·lacions, i el Centre Caní Pedracastell n’és un exemple. Estan a Canet de Mar, en un recinte força ampli i amb espais on els animals poden córrer lliurement. La majoria dels gossos que hi ha són de dimensions grans, de races creuades. Diuen que durant el Nadal els han contactat i molt, però bàsicament per interessar-se per cadells petits.

Ja sigui per modes o perquè les famílies tenen poc espai a casa, la majoria dels que s’han adreçat al Centre Caní Pedracastell amb l’ànim d’adoptar un gos ho han fet pensant en animals de mida petita. Anna Figueras, responsable del centre, exposa que la majoria dels exemplars que tenen són ben diferents.

Normalment demanen cadells, gos jove i de mida petita, i és un perfil complicat perquè no hi ha tant animal abandonat. El que tenim per adoptar és d’una mida més gran, amb cos, també jove, d’entre 1 i 2 anys.

Figueras celebra però que aquest Nadal s’han pogut formalitzar les adopcions de dos gossos que feia temps tenien al centre.

Són dos gossos que tenen bon caràcter i estem molt contents per l’adopció. Un ha anat amb una família on hi ha nens i l’altre, a casa d’una parella.

El Centre Caní Pedracastell té unes instal·lacions àmplies a Canet de Mar, amb espais perquè els animals puguin córrer i jugar. Figueras obre les portes a què les visitin tothom que estigui interessat, o simplement, rumiant-se una adopció.

Ens poden trucar i venir perquè tenim obert cada dia, de dilluns a divendres, de 10 a 13h i ara a les tardes, de 16 a 19h. Estem a Facebook i a Instagram, tenim pàgina web també. Es poden apropar fins aquí sense trucar, però si tenim un contacte previ sempre es pot fer una petita entrevista per saber què és el que realment es busca i això permet fer una primera criba.

A més de centre d’adopció, el Centre Caní Pedracastell funciona com a residència i ofereix serveis d’educació i ensinistrament i entrena als animals que formen les unitats policials K-9, com la que hi ha al cos de la Policia Local de Calella. També organitzen la desfilada i exhibició canina que se celebra anualment pels volts de Sant Jordi.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *