El calellenc Soufian Laroussi, Coordinador de la Federació del PSC Maresme

L’actual Secretari d’Organització de l’Agrupació Local del PSC de Calella, Soufian Laroussi, és des d’aquest dissabte Coordinador de la Federació del PSC del Maresme que encapçala Xesco Gomar.

Laroussi ha participat aquest dissabte al setè congrés que els socialistes maresmencs han celebrat aquest dissabte a Mataró amb el lema «Temps de canvi».

En declaracions a Ràdio Calella Televisió, Soufian Laroussi ha avançat que la seva tasca com a coordinador serà cohesionar les diferents agrupacions i incrementar la seva comunicació interna.

Laroussi ha fet balanç del congrés dient que ha estat «una experiència democràtica sense precedents» ja que ha implicat a 400 socialistes de la comarca.

Durant el congrés s’han posat sobre la taula dos temes que per als socialistes maresmencs són importants, tal i com diu Laroussi, com són la sanitat i l’ocupació. Tot i no entrar en aspectes concrets, reconeixen la «greu situació per la qual passa l’Hospital de Calella».

Durant el setè congrés de la federació del PSC del Maresme també s’han escollit els nous membres que acompanyen Xesco Gomar a l’executiva.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *