El Canet Rock cancel·la l’edició prevista per l’octubre i anuncia cartell pel 2021

Cau una altra de les cites més esperades de l’estiu. L’organització del Canet Rock ha anunciat aquest matí a través de les xarxes socials que cancel·la l’edició que s’havia ajornat a l’octubre degut a l’evolució de la pandèmia de la Covid-19. Però ha contrarrestat aquesta mala notícia amb una de bona: el cartell per al festival que tindrà lloc el 3 de juliol del 2021 al Pla d’en Sala. Un planter d’artistes de primera línia que comptarà amb el fenòmen musical del confinament: Stay Homas.

Des del seu pis a l’Eixample, Klaus Sroink, Guillem Boltó i Rai Benet van animar el confinament i ara són un dels grups revelació del panorama musical català que, l’estiu vinent, actuarà al Canet Rock. El cartell de l’edició del 2021 inclou Oques Grasses, Lildami, Zoo, Suu, Doctor Prats, Miki Nuñez, Ciudad Jara, Itaca Band, Buhos, Roba Estesa, JazzWoman, Miquel del Roig i Cesc.

canet rock web

Les entrades seran vàlides

L’organització ha confirmat que els entrades de l’edició del 2020 es podran utilitzar, amb les mateixes condicions, per a la nova data del 2021. Així mateix, es pot demanar la devolució a través del web fins l’1 d’agost. Canet Rock posarà les entrades retornades a la venda des d’aquest dimecres al web a preu de 40 euros per aquelles persones que es van quedar sense.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *