El Cicle Cultural i el Concurs de Teatre Amateur suspenen la programació pel coronavirus

Imatge d'arxiu

La programació cultural de Calella també queda afectada pel coronavirus, seguint les indicacions del Govern de la Generalitat, que només permet mantenir-les amb un terç de l’aforament previst. Unes indicacions que des de l’Associació pel Desenvolupament Artístic i Cultural i des de Joventut Artística diuen que no poden garantir i, davant d’això, s’ha decidit suspendre i reprogramar els espectacles previstos per aquests pròxims 15 dies.

Marcel Pla, de l’Associació pel Desenvolupament Artístic i Cultural, organitzador del Cicle Cultural de la Sala Mozart, ha explicat que tenien més d’un terç d’entrades venudes per als espectacles dels dos pròxims caps de setmana i que, davant d’això, han decidit suspendre les funcions. Atenció als que tinguin entrades per a l’actuació de música i dansa de Pedro Salazar d’aquest dissabte 14 de i per a l’obra de teatre Els Brugarol, amb Ramon Madaula, del 21 de març.

Del Pedro Salazar portàvem 150 entrades venudes, que seria el límit; i de “Els Brugarol”, en teniem 300 (…) Estem treballant per reubicar-les al mes d’abril. Un cop tinguem la data, si algú que té entrades no pot venir els retornarem els diners.

El promotor cultural ha advertit de les greus conseqüències sobre el sector que tindran les mesures per contenir el coronavirus. Ha parlat en termes de “desastre”.

Per la cultura és un desastre. Si només son 15 dies, en general encara es podrà absorbir perquè es podran reubicar les obres, però si dura més seria un absolut desastre pel món cultural.

Joventut Artística també ha suspès les dues obres que quedaven per completar la programació del Concurs de Teatre Amateur.

Són l’obra La Pepa Maca a càrrec del grup Elenc Arístic Arbocenc i Dansa d’agost, del grup Enric Borràs del Centre Parroquial de Sant Feliu de Llobregat. La vicepresidenta de Joventut Artística, Carme Horta, ha explicat que la intenció és reprogramar les funcions perquè també entrin al concurs i així els ho han comunicat.

El jurat no pot reunir-se perquè li falta veure aquestes dues obres. No seria just per aquestes dues companyies. De moment els hem explicat que ho posposem i ja veurem com ho podrem fer.

En principi, el Concurs de Teatre Amateur “Premi Ciutat de Calella” tancava temporada a finals de març i l’entrega de premis estava prevista per al mes de maig. Aquest contratemps altera el calendari, encara sense dates alternatives.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *