El Festival Internacional de curtmetratges de Pineda arriba a la cinquena edició apostant per la comèdia

El Festival s’ inaugura aquesta nit a les 22 hores la cinquena edició i ens apropa en la seva majoria curts de l’Estat espanyol, tot i que també es poden veure produccions de Rússia, Itàlia, Israel, Irlanda i Perú. Enguany, els curtmetratges són una aposta per la comèdia i els petits moments quotidiants. Les projeccions es podran veure des d’avui i fins el dia 7 de juliol. El lliurament de premis es farà aquell mateix dia a la gala cloenda.

El V Festival Internacional de Curtmetratges de Pineda projectarà aquests dies una mitjana de sis o set curs cada vespre a l’ Auditori. Serà el públic qui podrà triar cada dia el curt que més els hi agrada i el darrer dia el que rebi més vots serà qui s’endugui aquest guardó.

A banda del Premi del Públic, dissabte dia 7 de juliol també es lliuraran els Premi a la millor animació, a la comèdia i el Premi Pineda de Mar.
El Festival està organitizat per l’entitat pinedenca CinemArt i l’ Ajuntament de Pineda.

Pau Gibert, el bandoler

 
A la sessió d’avui, en paral.lel i fora de concurs es pot veure una producció fet a casa, a Pineda, de la mà de l’entitat organtizadora CinemArt. Es tracta Pau Gibert la història d’un bandoler que a finals del segle XVIII atemoria El Maresme, La Selva i l’ Empordà. Un personatge que va ser traït pels seus companys i va ser enxampat i penjat al mig de plaça de la Vila de Pineda. Es tracta d’un curmetratge dirigit pel calellenc Marçal Mora, que en el seu rodatge ha visitat nombrosos escenaris de la comarca.

Podeu escoltar l’entrevista que li hem fet a Josep Martín, President de CinemArt aquí :

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *