El govern municipal desestima les al·legacions al Reglament de Participació presentades per les associacions de veïns

Imatge d'arxiu

Les dues associacions de veïns de Calella van reunir-se ahir amb representants del Govern Municipal. El motiu, les al·legacions que tant Codina com Calella Centre van presentar al Reglament de Participació i al Consell de Ciutat. Ho van fer per escrit el 23 de novembre, incloent una cinquantena de propostes de modificació o d’inclusió a l’articulat que, al seu entendre, buscaven reforçar la base de la participació a la ciutat.

El president de l’Associació de Veïns Calella Centre, Manuel Garcia, s’ha mostrat decebut amb el govern per no considerar les seves al·legacions.

“Pensàvem que una part important podria haver estat reconsiderada per part del govern però no ha estat així. Pràcticament a la majoria de les propostes se’ns diu que no, que és correcte, que el Reglament és el que hi ha i el que falta al Reglament està acordat al ROM [Reglament Orgànic Municipal], per això ha sigut una certa decepció. Però evidentment, les associacions de veïns per separat, les diferents juntes faran la seva reunió i intentarem la setmana que ve coordinar un comunicat públic”

Manuel Garcia ha avançat que les dues entitats veïnals es reuniran per valorar si recórrer als diversos grups municipals que estiguin oberts a les seves reconsideracions al Reglament de Participació i al Consell de Ciutat.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al president de l’Associació de Veïns Calella Centre, Manuel Garcia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *