Els centres educatius públics de Calella es sumen a l’English Day

Els nens i nenes de 6è de primària i de 1r d’ESO de La Minerva, l’escola Salicrú i l’institut Bisbe Sivilla han representat diverses actuacions i balls, tot en anglès, en una jornada que pretén fomentar la pràctica de la llengua anglesa.

La Fàbrica Llobet-Guri ha sigut l’escenari de l’English Day. La professora d’anglès de l’escola La Minerva, Núria Vàzquez, ha explicat com s’han organitzat els nens per preparar les representacions.

Ells es van posar en grupets i de cada grupet van sortir les seves propostes. Les vam parlar i vam acabar de detallar cosetes i ells van començar a preparar les seves representacions. Tot ha sortit bé, ells s’han organitzat molt bé. El meu paper era de guia, d’ajudar-los, sobretot amb la llengua, clar, perquè hi havia coses que potser no sabien i la veritat és que el resultat ha estat molt positiu, ells s’ho han passat molt bé, han gaudit molt i jo estic molt contenta del resultat i de com ho han fet.

Vàzquez ha assegurat que aquest tipus de jornades són un gran impuls per als nens i nenes, ja que els fan valorar la llengua i fixar-se en els alumnes més grans per tirar endavant amb els estudis d’anglès.

Ajuda molt, perquè surts a fora de les típiques activitats que et pots trobar més a la classe i a ells els agrada molt, els motiva molt aquest tipus d’activitat i també valoren molt la llengua a l’hora de comunicar-se i jo penso que és molt positiu fer aquest tipus de jornades. Veure nens i nenes més grans que han seguit estudiant la llengua, per ells és com un model a seguir, de dir mira si estudio puc arribar a ser això algun dia, per ells és molt engrescador.

Ràdio Calella TV ha parlat amb alguns dels alumnes que hi han participat.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la professora d’anglès de l’escola La Minerva, Núria Vàzquez.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *