Els dos precandidats a la Primera Secretaria del PSC del Maresme

Imatge d'arxiu

Xesco Gomar i Alícia Romero han estat proclamats precandidats a la primera secretaria del PSC del Maresme.

Durant la reunió de l’autoritat electoral feta el passat divendres Gomar va obtenir 151 avals vàlids i Romero 197.  Des d’avui mateix, els dos precandidats comencen la campanya electoral amb la militància del PSC de les agrupacions socialistes de la comarca. La campanya durarà fins el 13 de gener.

El primer Secretari del PSC a Calella, Pere Tarrés, ha posat a disposició la seu del partit de la ciutat perquè hi puguin celebrar actes qualsevol dels dos candidats. “El qui quins ara era Primer Secretari, Xavier Amor -alcalde de Pineda- no es torna a presentar, i hi ha dos candidats. L’Agrupació de Calella oferim el nostre local per fer els actes que considerin oportuns i que la nostra militància pugui triar l’oferta que realment vegi més necessària pel futur del nostre partit”.

Tarrés està convençut que tant Romero com Gomar vindran a fer campanya a Calella, ja sigui dins del local o a peu de carrer. “Moltes vegades es fa un sistema nou que és fer «cafetons», que és trobar-se diverses persones a un lloc determinat i fer molt de carrer, un altre tipus de sistema diferent a fer grans esdeveniments al local.Els dos segur que vindran a Calella i jo estic interessadíssim que hi hagi una democràcia real per poder fer la tria de la millor opció per la nostra Federació del Maresme”.

L’endemà, el 14, es durà a terme la votació que conclourà el procés de primàries del PSC del Maresme. Les urnes per als militants calellencs seran a la seu del PSC, on també hi hauran d’anar a votar militants dels dos Arenys, Canet, Sant Pol i Sant Cebrià. L’horari de votació és de les 10 del matí a les set del vespre, ininterrompudament. El vot no es pot delegar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *