Es busquen mecenes per a una pel·lícula de final de grau que es rodarà a Calella

std

Un grup d’estudiants de Comunicació Audiovisual de la Pompeu Fabra rodarà a Calella el seu projecte de final de grau. És una pel·lícula sobre el que succeeix el cap de setmana en què es retroben un grup d’amics després que dos d’ells hagin marxat a estudiar a l’estranger. Les creadores han engegat una campanya de mecenatge a través de la plataforma Verkami per poder cobrir el mínim del cost de la producció. Començaran a rodar-la el primer cap de setmana de maig i pensen presentar-la en festivals de cinema.

Han assolit poc més del 60% dels 2.000 euros que necessiten per finançar el rodatge de Adónde vamos. És la pel·lícula que Núria Torres, Clàudia Navarro, Estefania Bonnin i Cristina Ribes rodaran a Calella i que entregaran com a projecte de final de grau de Comunicació Audiovisual.

SONY DSC

Compten amb cinc actors i col·laboradors per desenvolupar les tasques de direcció de fotografia i d’art. Però per finançar-ne la producció, i especialment per cobrir el preu del lloguer dels equips, han engegat una campanya de micromecenatge a través de Verkami. Han aconseguit pel moment 1.230 euros. “Aquest seria el mínim, però en necessitarem més i ja comptem en posar-ho de les nostres butxaques. Verkami et demana un mínim i si no l’aconsegueixes en el termini de 40 dies no te’ls pots quedar. Per això vam fixar els els 2.000 euros”, ha explicat Cristina Ribas, una de les directores de la pel·lícula. Amb això pretenen cobrir el lloguer de material tècnic i el transport i les dietes de l’equip.

A través de cinc personatges, el llargmetratge aborda el tema de l’amistat i del retrobament, i de com els joves encaren el futur. La història es desenvolupa en una casa d’una població costanera, i Calella ha estat la ciutat escollida.

“Gran part de la pel·lícula passa entre quatre les quatre parets d’una casa antiga del carrer Sant Antoni. Els personatges però surten al carrer i hi ha una escena molt bonica a la platja”, ha comentat Ribes. De fet, la casa és el lloc d’estiueig de la seva família des que ella tenia tres anys.

Començaran el rodatge el 2 de maig i s’allargarà poc més d’una setmana. L’estrenaran a la facultat el 24 de juny, però tenen en ment fer-ne una projecció oberta. A més, tenen clar que presentaran la pel·lícula festivals de cinema. “Tenim uns actors que prometen molt i estem entusiasmades. Realment no ens ho prenem com un treball sinó com el nostre primer fill, allò que sabem fer i ens agrada”, ha assegurat.

Han dissenyat productes de marxandatge per regalar als que col·laborin en la campanya de micromecenatge. En funció de l’aportació econòmica, que pot anar dels 10 als 250 euros, seran nomenats en els crèdits de la pel·lícula, assistir a l’estrena o descarregar-se Adónde Vamos on-line.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *