Estimem Calella incorpora un sanitari a la llista: Marc Sanz

MARC SANZ ESTIMEM 20230330

La candidatura electoral que encapçala Enric Gómez ha anunciat una nova incorporació a la llista amb la qual concorrerà a les municipals del 28 de maig. És Marc Sanz, a qui defineix com un calellenc polifacètic de nova arrel amb moltes ganes de col·laborar per millorar la ciutat. Sanitari de professió, ha treballat en hospitals de Barcelona, Girona i al de Calella. Ara, al CAP de Canet de Mar, centre que està gestionat per l’Institut Català de la Salut (ICS).

Marc Sanz és tècnic superior en desenvolupament de projectes urbanístics i operacions topogràfiques, a més de tècnic delineant en projectes de construcció i obres. Arran de la crisi del 2008, va reorientar la seva carrera professional cap a la seva altra vocació, que és la cura dels altres i la salut. Axí, va decidir estudiar la Diplomatura d’Infermeria, ampliant més tard els seus estudis amb els màsters en Oncologia, Pediatria i Urgències.

L’any 2007 es va establir definitivament a Calella i va començar a exercir com a infermer titulat. Des de llavors ha treballat a diversos hospitals, com la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, el comarcal Sant Jaume de Calella o el Doctor Trueta de Girona. També com a infermer de psiquiatria a l’Hospital Emili Mirà, l’Hospital de Mar i a l’Institut Internacional de Neurociències Aplicades. Actualment treballa per a l’Institut Català de la Salut (ICS) al CAP de Canet de Mar.

“És una persona solidària, altruïsta i amb grans valors”, afirma la candidatura electoral d’Estimem Calella en la publicació que ha compartit a les xarxes socials per anunciar la incorporació de Marc Sanz a la llista. També detalla que va ser un dels infermers que van recollir material sanitari i el va portar fins a la frontera amb Ucraïna quan va començar la invasió russa al territori.

Marc Sanz és l’última incorporació confirmada a la llista d’Estimem Calella, que encapçala Enric Gómez. En les últimes setmanes s’han anunciat els noms d’Aitor Puig, Txell Lasheras, Albert Clapés, Irene Vila, Vadó Itchart, Francesc Millán, Teresa Soler, Josep Puig, Cristian Ceballos, Susanna Bonilla i Vanessa Torras.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *