Ramon Cunillera, nou gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

RamonCunillera_Gerent 20230330

En tan sols un mes, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva haurà renovat els principals càrrecs de la cúpula de l’organisme sanitari. El passat 11 de març, Joaquim Casanovas prenia possessió del càrrec de president del Consell Rector en el lloc de Joan Guix, qui va renunciar-hi en considerar que havia complert amb la missió que se li havia encarregat. L’11 d’abril es certificarà el relleu a la gerència després de confirmar-se el cessament de Lluís Franch, que va ser nomenat el juny del 2019. Les funcions passaran a mans de Ramon Cunillera.

Joaquim Casanovas a la presidència i Ramon Cunillera a la gerència de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Son els dos noms de la renovada cúpula de l’organisme sanitari, segons s’ha informat en una nota de premsa en què s’indica que el Consell Rector va decidir el cessament de Lluís Franch en la reunió d’ahir dimecres 29 de març. Amb tot, li agraeix “la tasca duta a terme i el compromís amb la institució durant els gairebé quatre anys l’ha dirigida”.

A partir de l’11 d’abril, Ramon Cunillera ocuparà la gerència de la Corporació del Maresme i la Selva. És llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB), especialista en Medicina Familiar i Comunitària. També és diplomat en Sanitat i en Gestió de Qualitat dels Serveis Sanitaris per la UB.

En la seva trajectòria professional Cunillera va ocupar el càrrec de director Assistencial de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva entre els anys 2000-2005, prèviament entre els anys 1993-1999 va ser director d’Atenció Primària del Consorci Sanitari de la Selva, entitat que més tard, l’any 2000, acabaria sota les sigles de la CSMS.

Posteriorment, entre els anys 2006 i 2007 va ser gerent de la Fundació Hospital de Mollet. Del 2008 al 2010 va ser director general de Gestió del Consorci Hospitalari de Catalunya i el 2010 es va incorporar com a director general del Consorci de Salut i Social de Catalunya fins al 2013. Aquest any va ser nomenat gerent de Barcelona Medical Agency fins al 2014 i finalment, des del 2015 ha estat ocupant la gerència del Consorci Sanitari del Maresme, des d’on es gestiona l’Hospital de Mataró.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *