Estudien obrir el bar al Pavelló del Parc Dalmau

El Govern està estudiant la fórmula per tornar a posar en funcionament el servei de bar al Pavelló Municipal del Parc Dalmau, que porta sis anys tancat. La decisió es va prendre el setembre del 2016 per la “situació d’irregularitat” amb què s’estava desenvolupant l’activitat, segons van informar els responsables polítics del moment. En el directe a Instagram que va fer aquest dimarts, l’alcalde Marc Buch va anunciar que s’està treballant amb la idea de reobrir-lo sempre que es garanteixin les condicions tècniques exigides.

L’alcalde Marc Buch va explicar que la idea passaria per treure el servei a concurs públics, tal com s’ha fet amb el bar del complex esportiu Tomàs Claramunt. El bar de la instal·lació esportiva es va tancar el setembre del 2016 perquè estava funcionant de forma irregular.

Ho hem fet al Tomàs Claramunt, i aquí ho estem mirant, perquè no és fàcil. L’espai hi és però s’ha de complir la normativa, i és el que estem estudiant. Si podem, traurem una licitació perquè s’hi pugui presentar qui vulgui.

A preguntes dels usuaris connectats a la sessió en directe per xarxes socials, l’alcalde va reconèixer la complexitat d’arranjar les goteres del Pavelló Municipal que impedeixen a les entitats esportives usuàries desenvolupar la seva activitat amb plena normalitat. Buch va explicar que la solució passa inevitablement per la substitució de la teulada i que això representa uns costos molt elevats. També va apuntar que implicaria entre sis i vuit mesos de feina, i que durant aquest temps no s’hi podrien fer entrenaments ni partits, quedant-ne afectats el CB Calella, la UEH Calella i el Club de Patinatge Artístic.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *