Falta poc per conèixer els guardonats amb el Premi Ciutat de Calella

Els candidats són Rut Martínez, Saül Gordillo i Silvia López. Les tres candidatures finalistes en la modalitat d’entitat que s’han presentat són: Associació Sardanista de Calella, Club Natació Calella i Grup Pa, Vi i Moltó.

D’aquí a dues hores començarem a treure l’entrellat de qui s’endú el Premi Ciutat de Calella, tant en la categoria individual com per a entitats.

Els candidats en la categoria individual són Rut Martínez, gestora cultural, Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio, i Silvia López, presidenta de les Aules Universitàries de Calella.

El periodista Saül Gordillo ha reconegut que li faria molta il·lusió rebre aquest guardó de la seva ciutat natal, ja que sempre fa gala del seu orígen des de tot arreu on pot. “Aquesta «militància» calellenca sempre l’he intentat des de tots els àmbits on he estat. I per mi, que amb 44 anys i sent encara molt jove, pogués tenir aquest honor suposaria una enorme satisfacció i hauria d’estar encara més agraït a la ciutat que  em va veure néixer i on hi tinc la família, els amics, i que forma part del meu imaginari d’infantesa i d’encara avui“.

Una satisfacció que també ompliria a Rut Martínez, periodista de formació però que ara organitza esdeveniments culturals de gran escala, com la Capitalitat de la Sardana. “Els candidats som molt i molt potents, i sóc una persona molt vinculada a la ciutat, que torno a viure aquí i sempre he intentat col·laborar amb les coses de la meva ciutat. Calella te aquest teixit associatiu i cultural tant potent i és molt difícil no sentir-s’hi atrapat en algun moment determinat. Si en alguna cosa, al llarg d’aquests 38 anys, he pogut col·laborar amb la meva ciutat, doncs ho he fet encantada“.

I Sílvia López ha recordat la seva implicació a la vida cultural de la ciutat, i ara al capdavant d’un projecte consolidat com és l’Aula d’Extensió Universitària. “La vida m’ha portat molt a fer tasques de voluntariat, he estat en diferents entitats fins que al final vaig veure que existia aquest recurs cultural a diferents llocs de Catalunya i vaig pensar que a Calella podria ser una bona idea. Potser si que va ser idea meva però sempre ha estat un treball d’equip“.

Les tres candidatures finalistes en la modalitat d’entitat que s’han presentat són: Associació Sardanista de Calella, Club Natació Calella i Grup Pa, Vi i Moltó.

La decisió ja està presa, i l’han dictat els 262 calellencs que han votat a les urnes del Premi Ciutat de Calella.

El veredicte es farà públic a la gala d’entrega del Premi, a partir de les 10 de la nit, a la Sala Mozart de Calella. L’acte el podran seguir en directe per Ràdio Calella i Calellatv.cat, amb una programació especial que comença mitja hora abans de l’inici de la gala.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *