Que Espanya guanyi l’Eurocopa portarà més turistes?

L’esport i especialment les grans competicions futbolístiques internacionals tenen la capacitat d’“aturar” països sencers, i això passa quan hi ha una final de Champions o més encara amb un Mundial. Però, l’interès que desperten entre els afeccionats també pot influir-los a l’hora de triar les vacances? Guanyar l’Eurocopa farà créixer el nombre de turistes? Diego Santos, professor d’EAE Business School, explica a Ràdio Calella TV que alguns portals especialitzats sí registren puntes de cerques vinculades al país que s’emporta el títol. Amb tot, puntualitza que és un dels molts factors que es tenen en compte a l’hora de prendre aquesta decisió.

Pel professor d’EAE Business School de Madrid, tota notícia positiva relacionada amb un país, i sobretot si té a veure amb l’esport, ajuda a reforçar-ne la marca turística i fer-la més competitiva. Diego Santos diu que, al fil d’això, sí poden generar-se contractacions vacacionals per visitar-lo, encara que no hi ha dades macroeconòmiques concretes

El futbol és l’esport rei a Europa, i el que efectivament pot influir en els consums vacacionals, segons sosté el professor d’EAE Business School, que ho contraposa a l’impacte que pot tenir un triomf esportiu als Jocs Olímpics, que també es viuran aquest estiu.

El mataroní Lamine Yamal va ser l’estrella del partit de semifinals d’ahir entre Espanya i França, amb victòria per a la Roja gràcies a un gol del jugador del FC Barcelona, que s’ha convertit en el més jove en marcar en una Eurocopa. El combinat espanyol espera rival per a la final de diumenge, que sortirà de l’enfrotament d’aquesta nit entre Anglaterra i Països Baixos.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.