Josep Mª Juhé lamenta que la sentència hagi esdevingut un procés tèrbol

El regidor de Calella en Comú, Josep Maria Juhé, ha lamentat que tot plegat hagi esdevingut en un procés judicial tèrbol amb una sentència filtrada dies abans. Consideren que la sentència és una mala notícia per Catalunya i ha confirmat que Calella en Comú, recolzarà qualsevol posició política que doni reconeixement a les injustícies.

El regidor de Calella en Comú, Josep Maria Juhé, ha lamentat les filtracions que s’han produït al llarg del cap de setmana i ha assegurat que la sentència és una mala notícia.

Finalment, fins i tot la sentència s’ha conegut abans, de quan s’hauria d’haver dit. Es va dir que els condemnarien per sedició i així ha estat. Ha estat una mala notícia anunciada amb antelació.

També ha denunciat que darrere les filtracions de la sentència hi ha hagut una estratègia més política que judicial.

Pel que fa al ple extraordinari que l’alcaldessa ha anunciat en rebuig a la sentència, Juhé ha confirmat que Calella en Comú, recolzarà qualsevol posició política que doni reconeixement a la injustícia de la sentència.

Calella en Comú també s’afegirà a la mobilització convocada per aquest vespre a la plaça de l’Ajuntament.

A continuació, podeu recuperar íntegrament la intervenció de Josep Maria Juhé a l’especial informatiu de Ràdio Calella TV:

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.