Junts per Calella anuncia la incorporació de dues dones a la seva candidatura

Dues dones vinculades al món de l’educació a Calella formaran part de la candidatura de Montserrat Candini a les eleccions municipals del maig. La seva incorporació es confirma en la vigília del Dia Internacional de la Dona. Són Maria Araceli Santarén, activista i defensora dels drets LGTBI, i Laura Pagès, cap d’estudis de l’Escola El Far i membre de la junta directiva del CB Calella.

Maria Araceli Santarén estudia el grau d’Història de l’Art i ho combina amb la coordinació de l’educació no formal de l’Escola Pia. La candidatura de Junts per Calella la presenta com una activista i defensora dels drets LGTBI i, en aquest sentit, recull les seves paraules en la línia de treballar per a la igualtat de drets i oportunitats entre tots els éssers humans. “No es tracta de tenir dret a ser iguals, sinó de tenir igual dret a ser diferents”, ha manifestat.

De la seva banda, Laura Pagès s’incorpora a la la llista encapçalada per Montserrat Candini posant en valor el treball que s’ha fet aquests últims anys a favor de l’esport i els valors que representa. Pagès, a banda de formar part de l’equip de professors de l’Escola El Far, és també membre de la junta directiva del CB Calella.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Baldtic ha dit:

    El que ha de fer la Candini si li queda vergonya es marxar de Calella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *