La campanya solidària «Posem-li pebrots al càncer» recapta 82.833 euros

IMG-6333

La quarta edició de la campanya «Posem-li pebrots al càncer» ha recaptat 82.833 euros, un 11,5% més que l’any passat, que aniran destinats íntegrament a programes de suport per a malalts de càncer i les seves famílies. S’han venut més de 50.000 bosses de pebrots solidaris, un de verd i un de vermell, al preu d’1,5 euros.

La campanya va estar impulsada per la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer i Condis Supermercats i vehiculada a Calella per Oncolliga. Es va realitzar durant el 2 i el 3 de febrer en més de 400 Condis de tot Catalunya, en la que hi van participar 700 voluntaris.

Maria Pera, responsable d’Oncolliga, ha valorat molt positivament la campanya i ha explicat que a Calella es van vendre unes 120 bosses de pebrots.

«Va anar molt bé, nosaltres des d’aquí Calella vam cobrir Malgrat, Pineda, Calella i Arenys, que Calella és nou d’aquest any i va anar prou bé. A Arenys vam vendre unes 500 bosses de pebrots, a Pineda unes 200, a Malgrat unes 500 i aquí Calella unes 120 bosses més o menys. Encara la gent no hi tenia gaire a triar però estem molt contents i sobretot donar gràcies a les voluntàries que són les que informaven a la gent per comprar-ho»

La responsable d’Oncolliga ha indicat que encara queden algunes bosses de pebrots a la venda.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat