La FMV crida a col·laborar amb el seu Banc de Productes de Suport amb motiu del Giving Tuesday

L’entitat que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica) s’adhereix a la commemoració del Giving Tuesday, avui 28 de novembre. És un moviment internacional que promou l’ajuda i la contribució amb les causes solidàries a partir d’aportacions materials o econòmiques, i fins i tot de temps. La fundació amb seu a Calella aprofita la jornada de sensibilització i conscienciació per cridar a col·laborar amb el seu Banc de Productes de Suport.

“És un projecte perquè els afectats d’ELA disposin dels productes necessaris: cadires, llits, grues o matalassos. Que ho tinguin en el moment que la malaltia ho faci necessari, tant ells com els familiars, per millorar així la seva qualitat de vida”, ha explicat Anna Rigola, responsable de Comunicació de la Fundació Miquel Valls, en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

La Fundació Miquel Valls, a més, demana als contribuents que marquin la casella solidària del 0,7% a la declaració de la renda. Això té efectes directes en el finançament dels seus projectes.

La responsable de Comunicació ha aprofitat també l’entrevista a l’Info Migdia per agrair les afectuoses paraules que el director de cinema calellenc Marc Martínez Jordán va tenir la setmana passada cap a la fundació, per a la qual ha rodat diversos espots publicitaris.

A continuació pots recuperar íntegrament l’entrevista a Anna Rigola, de la Fundació Miquel Valls.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.