La Gavina munta pantalla i organitza un sopar popular per seguir l’estrena d’“Amics per sempre”

S’emetrà aquesta nit per TV3 (22:55h) dins la programació especial de commemoració dels Jocs Olímpics de Barcelona. El llargmetratge gira al voltant de la història d’en Carles, el propietari de l’últim xiringuito de la Barceloneta, que va canviar totalment de fisonomia per la transformació urbanística del projecte olímpic. Aquest establiment es va recrear als Banys La Gavina, on s’hi va dur a terme part del rodatge a finals d’abril. Aquesta nit, per seguir l’estrena del film, muntaran una pantalla gegant i organitzen un sopar popular.

“Farem un menú especial per celebrar l’estrena de la pel·lícula, a preus populars. Costa 15 euros i inclou entrants, amanida i una botifarra o sardines a la brasa, a més de postres. Tindrem un projector en un dels laterals de la terrassa, i seguirem l’especial que començarà a dos quarts de deu de la nit”, ha explicat Joan Roig, un dels propietaris del restaurant.

Tot i que tenen moltes reserves tancades, encara n’hi hauria alguna de disponible per seguir l’especial televisiu sobre els Jocs Olímpics. El telèfon de contacte és el 937 69 25 39.

La productora Lastor Media va recrear als Banys La Gavina de Calella una de les guinguetes típiques de la Barceloneta preolímpica. L’estètica de l’establiment i la seva ubicació van ser determinants per a la seva elecció i transformació en el que es va batejar com “El boquerón”.

L’equip tècnic i artístic del film va desembarcar-hi a finals d’abril per rodar-hi algunes escenes. Uns dies dels quals la gent de La Gavina en guarda un bon record. “Va ser una cosa diferent, que ens va fer molta gràcia i il·lusió. Vam estar amb ells a la vora de 20 dies, i avui poder veure’n el resultat serà especial”, ha admès Roig.

Amics per sempre és una comèdia romàntica que ha estat dirigida per Román Parrado, i compta en el seu repertori amb els actors Òscar Muñoz, Betsy Túrnez i Luis Villanueva, entre d’altres.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *